Pirmas kreditas nieko nekainuoja!

pirmas kreditas nemokamaiJei žiūrite televizorių, tuomet tikriausiai esate girdėję apie kreditą be palūkanų, apie nemokamai paskolas bei apie greituosius kreditus apart daugybės kitų, su paskolomis susijusių, dalykų. Lygiai tokias pat reklamas galite pastebėti praktiškai kiekviename puslapyje, kuris rodo reklamas. Kreditas be palūkanų dominuoja visoje viešojoje erdvėje ir į tai yra investuota didžiulės lėšos. Būtent todėl svarbu išsiaiškinti kas yra kredita be palūkanų bei kodėl jis toks populiarus.

Visų pirmiausia reikia paminėti tą faktą, kad tik pirmasis kreditas yra suteikiamos nemokamai, t.y. be palūkanų. Sekantis kreditas jau bus apmokestintas įprastais tarifais ir mokesčiais. Tad jei jūs matote tokią paslaugą, tai dar nereiškia, kad galėsite naudotis ja kiekvieną kartą prireikus paskolos.

Bet yra vienas būdas, kaip tokią problemą galima apeiti. Kadangi šioje rinkoje nėra dominuojančių žaidėjų, t.y. ji nėra nei monopolistinė, nei oligopolistinė, jūs galite tai išnaudoti savo naudai. Pasiskolinę pirmą kartą nemokamai iš vieno paskolų tiekėjo, prireikus sekančio kredito be palūkanų, jūs jį galite gauti iš kito kreditoriaus, kuris teikia tokią pat paslaugą. Šiuo būdu galite išnaudoti rinkoje egzistuojančią konkurenciją ir gauti pirmą paskolą nemokamai. Tą padaryti galite net neišeidami iš namų ir tiesiog prašydami greitojo kredito sms žinute ar internetu.

Nepaisant tokių suktybių, kurios, beje, yra visiškai teisėtos ir leistinos, jūs galite “prisižaisti”. Kadangi kreditas be palūkanų yra labai lengvai prieinamas, o aukščiau minėtas triukas padaro jas tik dar labiau geidžiamomis, jūs galite labai lengvai prie jų priprasti. Jums gali atrodyti, kad tai tėra kvaili juokai, bet siūlyčiau į šią galimybę pažiūrėti rimčiau.

Niekas nepradeda žaisti azartinių lošimų manydami, jog prie jų priras – tai nutinka netikėtai ir mes dėl to nieko negalime padaryti. Lygiai taip pat nutinka ir su šia paslauga. Matydami, kad pinigai yra taip lengvai prieinami, jūs galite jų pasiskolinti daugiau nei pajėgsite grąžinti.

Tokiais atvejais nutinka taip, kad žmonės pradeda skolintis vis daugiau tam, kad grąžintų prieš tai pasiskolintus pinigus. Tuomet tai tampa užburtu ratu – skolinamasi tam, kad būtų grąžintos senesnės paskolos. Tai yra itin pavojinga ir šios problemos galima išvengti jei skolinsitės tik tuomet, kai būsite įsitikinęs, kad paskolą sugebėsite grąžinti laiku. Paskolų grąžinimui taip pat gali padėti ir kreditas be palūkanų bei aukščiau minėtas triukas, kurį galite naudoti tam, kad nesikauptų palūkanų mokesčiai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *