Šiuolaikinė grožio procedūra – odos atnaujinimas

Dailiosios lyties atstovės, besirūpinančios savo išvaizda ir sveikata, žino, jog oda yra tikroji mūsų amžiaus ir gyvenimo būdo išdavikė. Kad ir kaip norėtume paslėpti savo amžių, dažniausiai būtent pagal odą galima pasakyti, kiek streso žmogui teko patirti, koks yra jo gyvenimo būdas ir netgi mityba. Nuo streso, nesveiko maisto, įvairių aplinkos poveikių oda ima keistis ir jau trečioje ar ketvirtoje dešimtyje tai šen, tai ten norisi pataisyti, kažką paslėpti. Prieš keliasdešimt metų tai atrodė neįmanoma, bet šiandien technologijos jau turi ką pasiūlyti moterims, norinčioms ilgiau išlaikyti paslaptyje savo amžių. Tai – odos atnaujinimo procedūra.
Neseniai grožio industrijoje pradėta taikyti procedūra, kitaip dar vadinama anglišku resurfacing  terminu yra lazerinė procedūra, suteikianti Jūsų odai tarsi naują gyvenimą. Tai metodas, pagrįstas odos senėjimo analize. Mokslininkai yra nustatę, jog norint atnaujinti odą, nepakanka dirbti tik su paviršiniu jos sluoksniu. Taip yra, kad senėjimo procesai vyksta visuose sluoksniuose, todėl norint tai įveikti, reikia paisyti šios taisyklės. Būtent odos atnaujinimas atliekamas paveikiant lazeriu visus odos sluoksnius ir tai lemia aukščiausios klasės rezultatus.
Ši procedūra atliekama tik profesionalų ir tik naudojant šiuolaikinį modernų lazerio aparatą. Dažnai odos atnaujinimas taikomas ne tik moterims, norinčioms sulaikyti jaunystę, bet ir patyrusioms nemalonių įvykių gyvenime, kurie aiškiai paliko pėdsakus odoje. Todėl šia procedūra galima pasiekti įvairių rezultatų.

  • Naikinamos neįsisenėjusios raukšlės,
  • įveikiama intensyvi pigmentacija,
  • sutraukiamos išsiplėtusios poros,
  • šalinamos duobutės nuo spuogų,
  • didinamas odos elastingumas,
  • odai suteikiamas stangrumas,
  • atgaivinama odos spalva,
  • naikinamos strijos,
  • šalinami randeliai.

Kaip veikia tokio tipo procedūra? Tai odos natūralaus veikimo principu pagrįstas odos atnaujinimas. Lazeriu pasiekiami net ir itin gilūs odos sluoksniai ir sunaikinamos pasenusios kolageno bei elastino ląstelės. Dėl šių ląstelių neveikimo oda sensta ir tampa neelastinga. Todėl sunaikinus senąsias ląsteles, odoje ima gamintis naujos, kad užpildytų senųjų vietas. Taip paveikta oda atnaujinama ir paveikiama ne chemiškai ar sukeliant odai stresą, o visiškai natūraliai sukuriant odos atsinaujinimo procesus.

www.bioplacenta.lt

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *