Paskolos internetu gali būti nesuteikiamos lošėjams

Dažnam žmogui lažybos, sporto statymai yra lyg tradicija, kuri seka kiekvienų varžybų metu. Nieko čia keisto – stebėti varžybas, kuomet esate pastatę už kurią nors komandą, yra kur kas įdomiau, tačiau tai gali Jums atsirūgti, jei lošite neatsakingai ar pernelyg dažnai. Tai ne tik galimi pralaimėjimai, bet ir sankcijos iš kreditavimo įstaigų – paskolos kur kas sunkiau suteikiamos tiems, kurie lošia.

Kuomet prašysite paskolos internetu, gali būti, jog sulauksite neigiamo atsakymo. Tačiau po šiokių tokių diskusijų, paaiškinimų bei įrodymų, kad lošimai nekenkia Jūsų finansinei padėčiai, paskolą turėtumėte gauti. Visgi, tai nėra taip patogu tiems, kurie lošia labai saikingai ar išvis nestato lažybose.

Lengviausiai kreditoriams pastebimi ir kelia klausimų statymai internetu, kadangi į lažybų bendrovių sąskaitas pervedamos tam tikros pinigų sumos. Jei laimėjimus pervedate atgal į savo banką, paskolos internetu galite tikėtis be didesnių rūpesčių, tačiau jei laimėjimus atsiimate lažybų punkte, paskolų bendrovė to nemato ir mano, kad į lažybininkų sąskaitą pervesti pinigai yra Jūsų patiriamos išlaidos, pralaimėjimas. Taigi, tokiu atveju manoma, kad Jūsų finansinė padėtis prastėja ir paskolos grąžinimui galima skirti dalis yra mažesnė nei iš tiesų Jūs galite įmokėti.

Siekdami išvengti rūpesčių, kuomet atliekami sėkmingi statymai internetu, laimėjimus taip pat persiveskite į savo banko sąskaitą (net jei tam taikomi nedideli komisiniai mokesčiai), stenkitės nelošti ypač dažnai, jei artimu metu planuojate skolintis. Jei paskolos internetu ir bus Jums suteikiamos lošiant, tai prireikus didesnės apimties paskolos (pavyzdžiui, būsto kredito) bankams gali kilti kur kas daugiau klausimų bei abejonių, ar esate tinkamas būti jų klientu, ar nėra pernelyg didelė rizika skolinti Jūsų norams patenkinti.

Bet kuriuo atveju, geriausią atsakymą dėl lažybų ir kitų azartinių lošimų įtakos kreditavimui pateiks Jūsų banko ar kitos kredito įstaigos vadybininkas, kuris galės detaliai įvertinti Jūsų riziką, pajamas, išlaidas bei kredito reitingą, kuris ir yra pagrindinis rodiklis suteikiant paskolą ar galimybę pirkinį įsigyti išperkamosios nuomos (lizingo) būdu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *