Kas žaidžia pixwords?

pixwordsTurbūt iš jūs žaidžiate pixwords žaidimą. Reikia klausti kas dar nežaidžia. Šis žaidimas greitai išpopuliarėjo ir pradėti visi žaisti, tiek moksleiviai, tiek studentai, tiek tėvai. Kas dar nežino ir dar nežaidžia šio žaidimo, tai papasakosime plačiau. Pixwords yra žodžių galvosūkių žaidimas, skirtas žaisti telefonu. Būtinai reikia turėti išmanų telefoną, kuriame galėtumėte žaisti. Šis žaidimas yra ne vienos operacinės sistemos, tad praktiškai visi, kurie nori gali žaisti. Norint pradėti žaisti, užtenka atsisiųsti žaidimą ir viskas. Paprasta kaip du kart du. Kai žaidimas mūsų telefone, nieko ilgai nelaukę galima pradėti žaisti.

Žaidimas turi labai daug lygių. Kiekvieną lygį sudaro po 4 žodžius, kuriuos reikia atspėti iš pateiktų raidžių, kad atspėti būtų lengviau, yra prisegamas paveikslėlis, kuris apibūdina žodį. Pavyzdžiui, pirmame lygyje yra pateikiamas šuns nuotrauka, tiksliau takso veislė. Tai šiuo atveju, mums reikia įrašyti taksas. Tai bus teisingas atsakymas, tokiu būdu keliaujame iš lygio į lygį ir spėjame atsakymus. Kuo toliau, tuo bus sunkiau atspėti. Nieko naujo, juk logiška. Žaidimo esmė, atspėti visu žodžius. Kai atspėjame teisingai, už tai gauname taškus, kuriuos vėliau galime panaudoti pagalboms, kai jau lygis būna sunkus ir negalime atspėti. Yra kelios pagalbos, tai pirmos žodžio raidės atvertimas, kita pagalba tai bet kurios žodžio raidės atvertimas. Kaip ir minėjome anksčiau, už atspėjus žodžius gaunate taškus, jei neturite taškų, tuomet galite nusipirkti kaip kreditus

Taip pat dar yra kita pagalba, kuri nieko nekainuoja. Yra daug visokių puslapių kaip pixwords atsakymai. Tokiuose puslapiuose galima rasti beveik visus atsakymus. Jeigu užstrigote kokiame nors lygyje ir nerandate atsakymo, tuomet siūlome pasinaudoti pixwords atsakymai ir greitai rasti atsakymą.

Galime drąsiai sakyti, kad pixwors šiuo metu geriausias telefono žaidimas. Jeigu dar nepradėjote žaisti, tai pats laikas atsisiųsti, pradėti žaisti ir puikiai praleisti laiką. Pats žaidžiu ir kitiems rekomenduoju. Tai vienas iš geriausių laiko praleidimo būdų. Ne tik pralavinsite smegenis bei atmintį, bet prisiminsite pamirštus žodžius.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *