Ką reikia žinoti planuojat poilsį Tenerifėje?

tenerifes oro uostai

Ketinantiems šiuo metu vykti į Tenerifę patariama aiškiau sudėlioti visus planus. Ypač kai kalba eina apie pinigų taupymą, rekomenduojama daugiau laiko skirti bilietų paieškai. Tai reiškia, kad vertėtų plačiau pasidomėti kurie Tenerifės oro uostai būtų arčiausiai pasirinkto viešbučio bei kitų lankytinų vietų. Žinoma, tai nėra svarbiausias niuansas, tačiau jeigu keliauti iki oro uosto teks gana ilgai, tuomet logiška, kad ir išlaidos padidės renkantis transporto paslaugas. Norintiems keliauti į šį kraštą, iš pradžių nereikėtų skubėti užsakant bilietus iš pirmų pasitaikiusių turizmo svetainių internete. Geriausia būtų peržiūrėti kuo daugiau pasiūlymų, nes kainos gali skirti kardinaliai.

Kalbant apie oro uostus, iš pradžių būtina sudėlioti grafiką. Jums reikia pasižiūrėti kurie tiesioginiai skrydžiai yra siūlomi. Trumpai tariant, norimai dienai galite nerasti tiesioginių skrydžių iš Kauno į Tenerifę – gali tekti rinktis Vilniaus oro uostą ir t.t. Tad, renkantis skrydžius, būtinai pažiūrėkite ar jie yra tiesioginiai ir iš jūsų pasirinkto taško. Jeigu teks keliauti iš kito miesto, tuomet aišku, kad išlaidos padidės ir teks labiau spraustis į laiko rėmus.

Renkantis viešbučius, taip pat patartina pasižiūrėti jų buvimo vietas. Trumpai tariant, jeigu jūsų pasirinktas viešbutis bus nutolęs nuo oro uosto labai toli, tuomet jums atsiras papildomas galvos skausmas – teks organizuotis transportą, jog būtumėte paimti iš oro uosto ir nuvežti į vietą. Tai jums kainuos. Tad, geriausia būtų rinktis tą viešbutį, kuris būtų įsikūręs nedideliu atstumu nuo kurio nors Tenerifės oro uosto. Tai tiesiog padės išvengti nereikalingų išlaidų.

Planuojant atostogas Tenerifėje, taipogi reikia atsižvelgti į kelionių agentūrų pasiūlymus. Tas pats liečia ir užsakant bilietus tiesiogiai iš skrydžių bendrovių. Yra nemažai atvejų, kuomet pigiausi bilietai siūlomi todėl, kad skrydžiai vykdomi su persėdimais. Tad, jeigu tie persėdimai jums netrukdytų, tuomet rinktis tokius bilietus, nes jie jums kainuos daug mažiau, nei skrendant tiesioginiais reisais.

Kiekvienas kelionių interneto svetainė pateikia skirtingus pasiūlymus, tad jums būtina kruopščiai perskaityti pasiūlymų informaciją. Kartais į kainą įskaičiuojama viskas, o kartais – tik bilietai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *