Juvelyrika užsiimantys specialistai įspėja: mažų kainų nebūna

juvelyrikaKo gero kiekvienas juvelyrika užsiimantis specialistas patvirtins, jog dažniausiai žmonės nekokybiškus papuošalus įsigyja vedini mažų kainų. Paprasčiausiai, ieškantiems pigesnių papuošalų nereikėtų manyti, kad be jokios priežastis pardavėjai ims ir nuleis kainas. Kainos nuleidžiamos nebent tais atvejais, jeigu antkainis užsikeliamas gerokai daugiau nei reikėtų. Štai, iš kiniškų el. parduotuvių papuošalus parsisiuntę prekybininkai neretai nustato ganėtinai dideles kainas, tačiau keisčiausia tai, kad jie įvardijami kaip aukštos kokybės. Įdomu tai, kad tokie pardavėjai neretai daro ypač dažnas nuolaidas, kur kainos nubraukiamos kone per pus ar dar labiau. Tai verčia susimąstyti kokia iš tiesų yra tų papuošalų savikaina. Ieškant prabangių papuošalų, į tokias el. parduotuves, kuriose nurodomos vos ne per pus mažesnės kainos nuolaidų metu, net neverta dairytis.

Juvelyrika ilgai užsiimantys specialistai pabrėžia, kad tie, kurie ieško aukštos kokybės papuošalų už gerą kainą, pirmiausia turėtų dairytis į tuos pardavėjus, kurie siūlo auksinius, sidabrinius ar platinos gaminius. Tai reiškia, kad ten galima rasti prabangius papuošalus, kurių kaina bus adekvati. Jums reikia žinoti, kad tokie papuošalai, kurie pagaminti iš brangiųjų metalų, visuomet yra pažymėti prabomis. Jeigu jų nėra, vadinasi tai yra paprastas metalas ir tiek. Jeigu ieškote kažkokių juvelyrinių dirbinių už kelis šimtus eurų, tai logiška, kad privatūs pardavėja vargu ar turės didelį asortimentą, todėl geriausia būtų kreiptis į juvelyrinių dirbinių parduotuves.

Internetu visus papuošalus įsigyti yra ne tik paprasčiau, bet ir pigiau.

Kalbant apie mažesnes papuošalų kainas, reikia išskirti būtent gerai žinomas el. parduotuves, nes jose kainos yra mažesnės nei įprastose parduotuvėse. Taip yra dėl to, kad internete pardavėjai turi konkuruoti ir ta konkurencija yra milžiniška. Be mažų kainų vargu ar tokie pardavėjai pritrauks pirkėjus. Dėl to jie neuždeda didelių antkainių. Internetu auksinius ar sidabrinius papuošalus įsigyti būtų daug pigiau, tačiau verta žinoti, kad iš tokių vietų visus papuošalus reikėtų užsisakyti esant ir draudimo galimybei. Jeigu el. parduotuvė prekiauja brangiais papuošalais, tai teiraukitės ar nebūtų galima tuo pačiu susimokėti ir už siuntos draudimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *