Ar verta kartonines dėžes pirkti dideliais kiekiais?

kartonines dezesĮvairių dydžių kartoninės dėžės pigiau dabar parduodamos internetu, bet tai nereiškia, kad reikia ieškoti tradicinių el. parduotuvių. Pirmiausia jums reikėtų ieškoti tiekėjų, kurie šiomis dėžėmis prekiauja tiek mažais, tiek ir dideliais kiekiais. Tai ypač aktualu turėtų būti užsiimantiems prekyba ar daiktų sandėliavimu/pakavimu. Trumpai tariant, kartonines dėžes jūs galite įsigyti ir iš specialių el. parduotuvių, nes jose neretai kuriamos ir tų pačių tiekėjų. Tiekėjai pasižymi tuo, kad jie dažniausiai užsiima didmenine prekyba, tačiau kai kurie siūlo ir mažmeninius kiekius. Būtina pabrėžti, kad mažmenine prekyba užsiimančios el. parduotuvės neretai siūlo kiek didesnes kainas, tačiau jų pasiūlymų nuvertinti tikrai neturėtumėte.

Tos internetinės parduotuvės, kurios kartonines dėžes siūlo mažesniais kiekiais, didesnius antkainius užsideda dėl to, kad tos dėžės yra pigios, o jų pristatymas – brangesnis. Štai kodėl daugelis žmonių perka didesnius kiekius, nes vis dėlto – nereikia mokėti už pristatymą, jeigu pardavėjo nurodyta pirkinių suma vieno apsipirkimo metu yra pasiekiama. Tai reiškia, kad norint išvengti didesnių išlaidų, geriausia būtų rinktis ne mažus dėžių kiekius, o kiek didesnius. Patys pagalvokite – ar jums būtų naudinga mokėti nemažus pinigus už pristatymą?

Mažmenine prekyba užsiimančios pakavimo medžiagų el. parduotuvės dažniausiai pabrėžia, kad jos gali pasiūlyti ir labai didelių pakavimo medžiagų kiekius – reikia tik su jais susisiekti. Tą padaryti turėtumėte ir jūs. Matote, susisiekus dažniausiai paaiškėja, kad tos el. parduotuvės siūlo gerokai mažesnes kainas, jeigu užsakymas yra didžiulis arba pirkėjas tampa pastoviu klientu. Užsiimantiems prekyba apskritai nereikėtų galvoti apie kelių vienetų įsigijimą – visas kartonines dėžes reikia pirkti dideliais kiekiais, nes juk neorėtumėte pritrūkti tų medžiagų padidėjus prekybos apimtims?

Kartonines dėžes siūlančios pakavimo medžiagų el. parduotuvės yra vienas geresnių pasirinkimų todėl, kad jos neverčia įsigyti labai didelių kiekių, kaip tie pagrindiniai tiekėjai. Vieno užsakymo metu asmuo gali išleisti protingą kainą ir už tai jam gali būti pasiūlytas nemokamas pristatymas arba speciali nuolaida. Būtinai kreipkitės tiesiogiai į el. parduotuves administruojančius asmenis ir tiesiog susitarkite dėl medžiagų tiekimo.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *